dimecres, 24 de novembre del 2010

DARRERA SESSIÓ AMB EDUCADORS I MESTRES

Darrera sessions amb adults.
Hem pogut veure alguns materials que preparen per treballar didàcticament amb els nens i nenes que han d'assistir als centres d'educacio ambiental que ells, teoricament hauran de gestionar: per exemple un bolitxi que no és més que una bola de restes de posidània i que es formen pel moviment de les onades.
En Jordi ha signat al llibre d'assisència en el que es justifiquen les hores de dedicacio al curs.
Els futurs educadors mediambientals,que ja es preparen pels examens finals, han treballat el tema de l'Assinara d'una manera bastant sorprenent. Tot i tenir poc temps i sense analitzar el treball final, no s'han bloquejat en cap moment i el plantejamnt conceptual ha estat força interessant.
Bona gent, molt cordial i propera i amb un actitud molt positiva de cara el treball i cap a nosaltres. Una constant que ens anem trobant cada dia.
Pel què fa a les mestres, tambée han acabat avui amb un treball que els ha sorprèes a elles mateixes. Sovint les persones ens pensem que no som capaces d'anar mées enllàa de la copia finsoque ens adonem que tambée som capaces de crear, d'aportar idees. I aixo és el que ha passat.
Una actitud molt positiva i acollidora que ens ha fet sentir com a casa.
Nota per la gent d'Olesa: aqui també hi ha el Virgili!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada