diumenge, 21 de novembre del 2010

VENT I AIGUA.

Avui és diumenge i en Toni Torre ens porta d'excursió abans de començar a treballar demà amb els mestres de Porto Torre.
Plou a bots i barrals i el mar està agitat. Tot fosc.
Partim cami de BOSA per la costa, cap al sud.
La primera imatge que podeu veure és d'un indret anomenat SES PENYES PINTADES, roques erosionades per l'aigua i vent que arriben de la costa i que produeixen forats de formes curioses. Mar, torres circulars, ramats que pasturen talment com pedres blanques...
Arribem a Bosa.
Crida l'atenció els colors de les parets exteriors de les cases.
Alerta!! rellotge a la vista!!
Un aparador ens fa aturar i esbrinar què vèn exactament. Increiblement ven viatges!! ... viatges? cap a on?? crèiem que era una funerària!!
El tema dels morts és recorrent pels carrers, que mostren pùblicament els difunts de la població, amb esqueles de format gegant.
Fent camì ens aturem en un petit poble (que ara no recordem el nom) amb una església peculiar, una construcció romàanica "doble".
Més endavant ens arribem a Monteleone-Roca Dòria. S'hi pot observar una antiga pedrera de marés, ara abandonada, (semblant a Ses Pedreres de s'Hostal de Menorca) damunt d'un gran llac artificial que serveix de reserva d'aigua de l'illa.
Vent, aigua, Veeeeeent!!! mées aiguaaaaaaaaaaa!!!!
Ens dirigim cap a Vilanova!!! No... Vilanova-Monteleone, on en Toni havia fet de mestre durant vuit anys.
Abans de retornar a l'Alguer en Toni ens porta a una mena de mirador (a l'estiu s'hi estan els guàrdies forestals) des d'on es pot guaitar un paratge... mireu les fotos.
A la nit compartim sopar amb la gent de l'Obra Cultural de l'Alguer.
Demà... ja toca treballar!

1 comentari: